UMANJITE STRES SA TRIGLAV OSIGURANJEM! Pokriveni troškovi izrade ključeva i dokumenata!
Pokriveni troškovi izrade ključeva i dokumenata, Foto: Promo

ZNAČAJNO

UMANJITE STRES SA TRIGLAV OSIGURANJEM! Pokriveni troškovi izrade ključeva i dokumenata!

Većina građana ne voli da čeka redove kako bi uradili lična ili bilo koja dokumenta...

Objavljeno:

Gubitak dokumenata ili ključeva uvek predstavlja veliki stress kako zbog opasnosti od zloupotrebe, tako I zbog neizbežnog napora koji je potrebno uložiti vezano za poništavanje starih I izradu novih dokumenata i izradu ključeva.

Triglav osiguranje pokušava da ovakav stres umanji tako što će vam dati informaciju kako na najlakši način odjaviti stara dokumenta I kako I gde na najbrži način doći do novih. Takođe, poslaće vam stručnok bravara ukoliko je potrebno.

Svakako pokrićemo troškove zamene dokumenata i izrade ključeva ili zamene brave.

Većina građana ne voli da čeka redove kako bi uradili lična ili bilo koja dokumenta, a naročito ako je reč o različitim objektima koje je potrebno da posete kako bi imali originale ili kopije koje je neko ukrao. Isto važi i za ključeve od kuće ili stana koji se rade u samo jednom ili dva primerka i ako se izgube ili ih neko namerno ili nenamerno uzme ponekad je izrada izuzetno skupa. Premda se njihova vrednost često se ne dovodi u pitanje koliko stres koji isti gubitkom izazovu.

Mnogi osiguranici često preskoče pri sklapanju ugovora da obuhvate i ovaj segment. Triglav osiguranje svojim korisnicima nudi pokrivanje troškova izrade ključeva i dokumenta koji su neophodni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.