OGLASIO SE NARODNI FRONT USRED KORONE! Imaju jako bitne vesti, a sve trudnice ovo moraju da znaju
GAK Narodni front, Foto: Google street view

RADE NON-STOP

OGLASIO SE NARODNI FRONT USRED KORONE! Imaju jako bitne vesti, a sve trudnice ovo moraju da znaju

- U vreme epidemije prioritetna grupa su trudnice, kao i inače, naveli su....

Objavljeno:

U Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" svi pregledi i testovi za trudnice rade se nesmetano i u punom kapacitetu, izjavio je danas v.d. direktora te zdravstvene ustanove Željko Miković.

"U vreme epidemije prioritetna grupa su trudnice, kao i inače. Za trudnice radimo punim kapacitetom, i preglede u savetovalištu za trudnice, radimo testove, to jest tzv. skrining prvog trimestra, skrining za hipertenziju...Svi ti pregledi se odvijaju u punom kapacitetu i nesmetano sve vreme", rekao je Miković za TV Prva.

Naveo je da je obavezno testiranje za sve trudnice koje se hospitalizuju i dodao da je organizovano tako da se ne stvaraju gužve i da se pregledi zakazuju u više termina.

"Većina njih je zaista hitna i ovde ih testiramo serološkim testom čim dođu pre nego što se otvori istorija. Od toga zavisi da li se upućuju na odeljenja gde leže zdrave žene ili se upućuju u naše kovid odeljenje", rekao je Miković.

On je istakao i da dežurna glavna sestra, pored lekarskog tima, svakodnevno vodi računa da li se primenjuju propisane epidemiološke mere.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.