EVO MOJE UGODNE FOTELJE, USTUPAM JE SA ZADOVOLSTVOM! Kon kao nikad odbrusio svima, a onda je  pomenuo Radovanovića
Epidemiolog Predrag Kon, Foto: printscreen TV Prva

o svemu

EVO MOJE UGODNE FOTELJE, USTUPAM JE SA ZADOVOLSTVOM! Kon kao nikad odbrusio svima, a onda je pomenuo Radovanovića

Evo šta je rekao!

Objavljeno:

Epidemiolog Predrag Kon odgovorio je na Fejsbuku zahteve sa protesta u Beogradu za promenama u Kriznom štabu da je spreman da "ustupi svoju ugodnu fotelju" lekarima koje su imenovali demonstranti.

"Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u 'nepolitizovanom' Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i 'neostrašćenom' profesoru Zoranu Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid do 2022. godine", napisao je Kon na Fejsbuku.

Dodao je da će Radovanoviću "sa zadovoljstvom pomagati" kao što je i on njemu do sada pomagao, "bez ijedne negativne emocije, naprotiv".

Naveo je da će do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički raditi svoj posao i dodao da to izjavljuje sa najboljim željama i namerama.

Kon je jutros na RTS, upitan da objasni svoj post na Fejsbuku, da ne može dezertirati dok je ovakva sitaucija i da će nastaviti da radi svoj posao.

"To ništa ne znači osim onoga što je napisano, ne mogu da napustim brod kad je ovakva situacija, to ne dolazi u ozbir", rekao je Kon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.