OVO JE MUŠKARAC SA PROTESTA O KOJEM PRIČAJU ŽENE U SRBIJI: Nemanja je većini poznat od ranije, evo i kako! (FOTO)
Dame poludele za ovim dečkom, Foto: Printscreen

APOLON PRONAĐEN

OVO JE MUŠKARAC SA PROTESTA O KOJEM PRIČAJU ŽENE U SRBIJI: Nemanja je većini poznat od ranije, evo i kako! (FOTO)

Njega je tokom protesta koji su bili na ulicama Beograda, zaustavila novinarka , zbog čega su joj, sudeći po komentarima i broju deljenja fotografije, dame iz Srbije i regiona, više nego zahvalne

Objavljeno:

Apolon sa protesta uneo je nemire u ženska srca na društvenim mrežama i gotovo da nema devojke koja nije čežnjivo gledala njegov nag torzo i savršeno izvajano mišićavo telo. Na veliku radost svi pripadnica lepšeg pola, "Apolon" je pronađen.

Nemanja Milenković, kako je ime ovom momku koji od sinoć ne da mira korisnicama društvene mreže Tviter, bavi se bodibildingom i to izgleda uspešno, pošto ga na društvenim mrežama prati više od 17.000 ljudi.

Podsetimo, njega je tokom protesta koji su bili na ulicama Beograda, zaustavila novinarka , zbog čega su joj, sudeći po komentarima i broju deljenja fotografije, dame iz Srbije i regiona, više nego zahvalne.

Sudeći po fotografijama, živi u Beogradu, a njegov Instagram nalog je pun fotografija nastalih u teretani, u igranju sa svojim psom.

Takođe, Nemanja se godinama, sudeći po medaljama, uspešno bavi bodibildingom.

Jedno od odličja poneo je 2016. godine kada je na takmičenju u Aranđelovcu osvojio prvo mesto na Open kupu.

U opisu porfila mu stoji da radi kao lični trener.

Što se tiče emotivnog statusa, on na svom Instagram profilu četo postavlja fotografije svoje devojke, koja se takođe bavi fitnesom, zbog čega će, verujemo, veliki broj pripadnica lepšeg pola sa Tvitera, biti možda i malo razočarane.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.