PROTESTI U BEOGRADU NAKON IZRICANJA VENREDNIH MERA: Nisu dozvolili sanitetu Hitne pomoći da prođe (VIDEO)
Uveden policijski čas za vikend, Foto: Printscreen

PROTESTI

PROTESTI U BEOGRADU NAKON IZRICANJA VENREDNIH MERA: Nisu dozvolili sanitetu Hitne pomoći da prođe (VIDEO)

Protesti su usledili nakon izlaganja predsednika Vučića organizovani od strane opozicije, zbog mera za sprečavanje širenja korona virusa

Objavljeno:

Ispred Doma Narodne skupštine nešto posle 20.00 sati počeo je protest.

Protesti su usledili nakon izlaganja predsednika Vučića organizovani od strane opozicije, zbog mera za sprečavanje širenja korona virusa. Pristalice Dragana Đilasa napravili su stravičnu gužvu na uglu Takovske i Bulevara Kralja Aleksandra!

Među okupljenima su i članovi Inicijative "Ne davimo Beograd", članovi organizacije "1 od 5 miliona" samostalni poslanik Srđan Nogo.

Naime, Đilasove pristalice nisu dozvolile sanitetu Hitne pomoći da prođu iako su videli da je situacija hitna i da je vozilo pod rotacijom!

Podsetimo, predsednik Vučić je večeras na konferenciji u zgradi Vlade Srbije rekao da će biti uveden policijski čas za vikend. On je dodao da će Krizni štab za borbu protiv korona virusa doneti odluku da li će se mere odnositi samo na Beograd ili na celu Srbiju.

Takođe, najavio je da će od sutra u glavnom gradu biti zabranjeno svako javno okupljanje za više od pet ljudi bilo u otvorenom ili zatvorenom prostoru.

( Espreso.co.rs / Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.