VANREDNA SITUACIJA I U VLADIČINOM HANU: Doneta je odluka, korona ne popušta!
Zabrana okupljanja, Foto: EPA-EFE/ DAVID MARIUZ

VANREDNA SITUACIJA

VANREDNA SITUACIJA I U VLADIČINOM HANU: Doneta je odluka, korona ne popušta!

Biće na snazi zabrana okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite

Objavljeno:

Odluka je doneta na osnovu preporuke Opštinskog štaba za vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han.

Usled pogoršanja epidemiološke situacije izazvane širenjem zarazne bolesti "Covid-19", predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović doneo je Odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han. Odluka je doneta na osnovu preporuke Opštinskog štaba za vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han.

Od utorka, 7. jula počeće da se primenjuju posebne mere zaštite stanovništva. Biće na snazi zabrana okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite.

U javnim parkovima i igralištima, kao i tokom vežbanja na otvorenom prostoru dozvoljeno je okupljanje do pet lica, uz odgovarajuće mere lične zaštite. Maske su obavezne u zatvorenim prostorima. Zabranjeno je organizovanje svečanosti, kao i organizovanja sportskih i drugih zabavnih manifestacija.

U Vladičinom Hanu je uvedeno ograničenje radnog vremena ugostiteljskih objekata od 7.00 do 20.00 časova, a uvedena je i zabrana korišćenja otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Novosti )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.