VEČERAS STIŽE HLADNI TALAS U SRBIJU! Čeka nas oluja, naoblačenje sa kišom, a onda se spremite za novo ludilo
Kiša, Foto: Luka Stojanović

AU

VEČERAS STIŽE HLADNI TALAS U SRBIJU! Čeka nas oluja, naoblačenje sa kišom, a onda se spremite za novo ludilo

Duvaće slab i umeren, severoistočni vetar

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti toplo i sparno, na severu duži sunčani intervali, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren, severoistočni vetar. Najniža temperatura od 16 do 21, najviša od 27 do 31 stepen, saopštio je RHMZ.

Uvece na severu jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu će biti toplo i sparno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura oko 20, najviša oko 31 stepen.

Tokom noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak hladnije, promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

U sredu razvedravanje. Od cetvrtka do nedelje pretežno sunčano, samo u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava popodnevnih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura u manjem porastu, ali će se zadržati uglavnom oko prosečnih vrednosti - od 27 do 32 stepena. U ponedeljak novo naoblačenje i zahladenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.