PROGNOZA VREMENA: Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Kiša / Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

VREMENSKA PROGNOZA

PROGNOZA VREMENA: Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom na jugozapadu, jugu i istoku Srbije.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severni. Najniža temperatura od 16 do 21 C, a najvisa od 26 do 31 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni. Najniza temperatura oko 19 C, a najviša oko 29 C.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 12. jula: U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak toplo i sparno, a u utorak zahlađenje sa pojačanim severozapadnim vetrom.

U sredu još malo svežije, uz razvedravanje.

Od cetvrtka do subote pretezno suncano, samo u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblacnosti retka pojava popodnevnih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura u manjem porastu, ali će se zadržati uglavnom oko prosecnih vrednosti - od 27 do 32 stepena. U nedelju novo naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.