HITNO UPOZORENJE RHMZ: Snažno nevreme sa gradom samo što nije UDARILO NA SRBIJU, U OVOM PERIODU NE IZLAZITE
Kiša / Ilustracija, Foto: Luka Stojanović

UPOZORENJE

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Snažno nevreme sa gradom samo što nije UDARILO NA SRBIJU, U OVOM PERIODU NE IZLAZITE

Najugroženiji delovi zemlje su do pre nekoliko sati bili područje opštine Loznica i srednji Banat gde su padali intenzivni pljuskovi s grmljavinom, dok je lokalno moguć i grad

Objavljeno:

Republički zavod za hidrometeorologiju Srbije izdao je hitno upozorenje o intenzivnim pljuskovima i mogućem padanju grada na teritoriji naše zemlje.

- Oblačnost koja na području Šumadije uslovljava intenzivne pljuskove i lokalnu pojavu grada u narednih sat-dva će se premeštati preko Smederevske Palanke ka Požarevcu i dalje ka Velikom Gradištu. U narednih sat vremena u Rasinskom okrugu (okolina Trstenika i Kruševca) intenzivni pljuskovi sa grmljavinom, lokalnom pojavom grada i jakim vetrom u zoni pljuska - stoji u upozorenju RHMZ-a od 18 sati.

Kako su naveli na sajtu, danas i za vikend mestimično se očekuju pljuskovi i grmljavina, a ponegde i nepogoda (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i više) sa gradom.

- Danas i u subotu u pojedinim delovima teritorije Beograda velika količina padavina (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period) - dodaje se u saopštenju.

Najugroženiji delovi zemlje su do pre nekoliko sati bili područje opštine Loznica i srednji Banat gde su padali intenzivni pljuskovi s grmljavinom, dok je lokalno moguć i grad.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.