SCENU ISPRED GRADSKE BOLNICE GLEDATE NA SVOJU ODGOVORNOST! Bakica iz BG zbog upale pluća završila na užasnom mestu
Žena leži ispred Gradske bolnice, Foto: Ana Paunković, Printscreen

tužnije ne može biti

SCENU ISPRED GRADSKE BOLNICE GLEDATE NA SVOJU ODGOVORNOST! Bakica iz BG zbog upale pluća završila na užasnom mestu

Porodica ove stare žene je na lečenju, a ona je zbog upale pluća završila na...

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije u Beogradu radi sprovođenja preventivnih mera zaštite bezbednosti i zaštite života stanovništva.

Ova odluka je donešena zbog naglog porasta broja zaraženih, kao i činjenice da je čak 82,5 odsto zaraženih koronavirusom iz Beograda zbog čega grad donosi odluku o uvođenju vanredne situacije.

Kako je porastao broj zaraženih, povećala se i potreba za bolničkim kapacitetima, testovima, proverama, i žalbama na upalu pluća i tešku kliničku sliku. Posebno kada se radi o starijim osobama.

Slika koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako starica bespomoćno leži na travi zgrozila je javnost.

- Kako izgledaju sramota i bezakonje? Beograd, ispred Gradske bolnice. Stariju gospođu (Ć.R. -70) dovozi hitna pomoć zbog upale pluća, ne primaju je jer ne mogu da utvrde da li ima koronu i puštaju je na ulicu! Dok je prodica sa kojom živi na lečenju, žena provodi 6 sati na travi, stoji u jednoj Tviter objavi.

Ista potresna fotografija podeljena je na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako piše na Tviteru, fotografiju je okačio njen rođak koji je bio zgrožen i koji je želeo da ova slika izađe u javnost.

Da li ste i vi imali neko neprijatno iskustvo? Pišite nam u komentarima....

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.