BRAČNI PAR IZ NOVOG PAZARA SE DO IZNEMOGLOSTI BORIO ZA ŽIVOTE LJUDI! Nakon ove lepe slike, usledila je tužna vest
Bračni par iz Novog Pazara, Foto: Printscreen

rizikovali

BRAČNI PAR IZ NOVOG PAZARA SE DO IZNEMOGLOSTI BORIO ZA ŽIVOTE LJUDI! Nakon ove lepe slike, usledila je tužna vest

Mnogi hrabri lekari nisu napustili svoja radna mesta već su se hrabro uhvatili u koštac sa situacijom. To važi i za ovaj bračni par lekara iz Novog Pazara

Objavljeno:

Poslednjih dana juna u Srbiji je došlo do značajnog porasta broja zaraženih Kovidom-19, a situacija je, čini se, najozbiljnija u Novom Pazaru i Tutinu.

Prema podacima javnog zavoda Novog Pazara u tom gradu su od početka pandemije do četvrtka registrovana ukupna 532 lica zaražena novim korona virusom, na 71.000 stanovnika koliko Novi Pazar broji, prema UN-ovim podacima iz 2016. godine.

Mnogi hrabri lekari nisu napustili svoja radna mesta već su se hrabro uhvatili u koštac sa situacijom. Na Tviteru se posebno izdvojila objava o bračnom paru lekara koji su se kako piše, do iznemoglosti borili za sve svoje sugrađane u Novom Pazaru.

- Bračni par, heroji lekari, koji se do iznemoglosti bore za živote svojih sugrađana. Samo nek se zna, stoji u objavi na ovoj društvenoj mreži.

Nakon objave fotografije, usledili su komentari pohvale i podrške, a onda je jedan tviteraš objavio i jednu neprijatnu vest. Kako je napisao, lekar sa slike se zove Džemil i transportovan je zbog korone u bolnicu u Beogradu ili Kragujevcu.

Ipak, i tu ima oprečnih informacija, pa je drugi tviteraš rekao kako se Džamil ne nalazi na respiratoru, i nije u kritičnom stanju.

Podsećamo, zvaničnici su nedavno naveli da je situacija pod kontrolom, da se Novi Pazar i Tutin ne razlikuju od drugih žarišta, te da medicinske opreme ima dovoljno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.