OVO JE POSLEDNJE UPOZORENJE RHMZ-a, ONI KAŽU DA NAM SE CRNO PIŠE! Vreme koje nam dolazi je HAOS (FOTO)
Kiša u Beogradu, Foto: Beta/Dragan Gojić

oprez

OVO JE POSLEDNJE UPOZORENJE RHMZ-a, ONI KAŽU DA NAM SE CRNO PIŠE! Vreme koje nam dolazi je HAOS (FOTO)

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas je izdato novo upozorenje.

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, ujutru na severu, a posle podne i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas je izdato novo upozorenje.

foto: Printscreen

- Danas posle podne i uveče, kao i u petak i subotu, nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom uz lokalno obilne padavine (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i više), grad i sa kratkotrajno olujnim vetrom - stoji u objavi od 12 časova.

Budući da će pljuskovi biti lokalnog karaktera, nije moguće precizirati njihov prostorni raspored, ali ono što važi za nebo nad celom Srbijom je upozorenje od vremenskih nepogoda - grmljavine, koja će nas pratiti u narednih skoro nedelju dana.

Već od sutra, očekuju se nešto svežije temperature za ovo doba godine, koje neće prelaziti 29 stepeni u nekim krajevima naše zemlje. Vreme narednih dana Očekuju se niže temperature, svakodnevno praćene lokalnim pljuskovima i grmljavinom sve do srede, kada opet dolazi do porasta temperature i novog stabilnijeg perioda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.