NESTOROVIĆ 1. DAN: Izađite i zarazite se sad je prilika! NESTOROVIĆ SUTRADAN: Korona napada testise, mladi na udaru
Ako ikada treba da se razbolite, to je sada, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

ODLUČITE SE VEĆ JEDNOM

NESTOROVIĆ 1. DAN: Izađite i zarazite se sad je prilika! NESTOROVIĆ SUTRADAN: Korona napada testise, mladi na udaru

Doktore Nestoroviću, hvala na savetima, ali za vaše i naše dobro, dogovorite se sa samim sobom da je li ovaj virus opasan ili nije

Objavljeno:

Usled pogoršanja situacije sa koronavirusom jedan do najistaknutijih članova kriznog štaba Dr. Branimir Nestorović je poslednjih dana imao nekolko saveta za građanje Srbije.

Problem je u tome što su ti saveti bili kontradiktorni i dijametralno suprotni jedan drugom, iako su dati u svega par dana.

Doktor je 30. juna izjavio da je virus sada "relativno slab", da je manji procenat teških pacijenata, kao i da test na antitela nije pouzdan.

Naveo je da ako ikada treba da se razbolite, da je sada pravo vreme za to kada je virus relativno slab i da treba da se stvori kolektivni imunitet.

Prof. dr. Branimir Nestorović je takođe ocenio da nije potrebno da se svi testiraju i da se testiranjem ne sprečava razboljevanje.

Juče, 2. jula, dr Nestorović se ponovo oglasio izjavom da Covid-19 napada mozak, bubrege, i testise i da je to prošlo nezapaženo.

Navodi da je ovo jedini respiratorni virus koji napada testise, i da ćemo videti kako će mladi ljudi koji su preležali virus reagovati na to.

Takođe je izjavio da se odjava virusa neće desiti nikada i da njemu ovo deluje kao neka nova vrsta korona virusa.

On misli da smo na kraju, ali da kada su ga pitali kada će se odjaviti epidemija rekao je verovatno nikada.

Navodi da možda i nije loše ovo što se dogodilo, što su se mladi razboleli i da će valjda sada početi da poštuju neke mere.

Za samo dva dana razlike dr. Branimir Nestorović je od saveta građanima da trebaju da se razbole došao do nove vrste korona virusa koje napada i testise.

Građani su besni i zbunjeni ovim izjavama profesora.

Doktore Nestoroviću, hvala na savetima, ali odlučite se.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.