ROĐENA U INTELEKTUALNOJ PORODICI: Ovo je DR MILENA zbog koje je ZGROŽENA SRBIJA: Rasizam će SKUPO da je košta
Govori tečno engleski jezik, a služi se i nemačkim jezikom, Foto: Printscreen/Stmedicina

SVE JE PALO U VODU

ROĐENA U INTELEKTUALNOJ PORODICI: Ovo je DR MILENA zbog koje je ZGROŽENA SRBIJA: Rasizam će SKUPO da je košta

Govori tečno engleski jezik, a služi se i nemačkim jezikom

Objavljeno:

Incident koji se dogodio u ponedeljak u liftu zgrade u Novom Sadu izazvao je burne reakcije širom Srbije. Dr Milena Šćekić je zatekla tamnoputu studentkinju i rekla joj da napusti lift zbog korone.

Nakon što joj je devojka rekla da se već vozila liftom sa drugim ljudima i da ne razume zašto mora da iz njega izađe doktorka joj je na engleskom jeziku rekla: ’’You go out because corona is now. You go out! F**k you!’ (Izađi napolje, korona je. Izađi! Je**i se)’

Zatim je u lift ušla još jedna osoba, a izvređana devojka je doktorku upitala zašto sa njom nema problem. Dr Šćekić joj je tada rekla: ’’With you I have a problem because you are a black krava.’’ (Sa tobom imam problem jer si crna krava).

Inače, dr Šćekić je rođena 28.02.1976 u Beogradu u intelektualnoj porodici. Otac joj je akademik doktor, majka pravnik, a brat hirurg na VMA.

Njena biografija je prilično zavidna

Osnovnu školu „ Jovan Popović „ završila je sa Vukovom diplomom u periodu 1982-1990. godine.

Srednju školu, gimnaziju “ Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu završila je sa odličnim uspehom 5.00 u periodu školske 1994/95.

Medicinski fakultet u Novom Sadu upisala je 1995, a zavšila 28.04.2004. sa prosečnom ocenom 9.50.

Specijalizaciju iz Interne medicine u Novom Sadu završila je 2013 godine sa ocenom 10.

Doktorske studije je upisala 2014. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

foto: Društvene mreže

Njeni radovi su publikovani kod nas i u inostranstvu. Učestvovala je na brojnim kongresima u našoj zemlji, ali i van zemlje. Govori tečno engleski jezik, a služi se i nemačkim jezikom. Trenutno je zaposlena u Kliničkom Centru Vojvodine – Odeljenje za trombozu i hemostazu.

Posle ovog skandala poliklinika “ST Medicina” iz Novog Sada u kojoj privatno radi uklonila je stranicu sa profilom lekarke, dok je Klinički centar Vojvodine oštro osudio ovaj događaj, a navodi se i da joj preti oduzimanje licence.

Dr Milena Šćekić se oglasila i navela da je snimak nezakonito napravljen u zgradi u kojoj ona i studentkinja iz Irske žive, i da je u medijima interpretiran na pogrešan način. Istakla je da je ne mrzi nikoga, te da je tokom svoje lekarske karijere, kako je navela, nebrojeno puta pomogla i izlečila ljude druge vere, nacije i boje kože.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.