JAŠI TOMIĆ SU PRETILE HORORIČNE POPLAVE PRE NEKOLIKO DANA: Poznato je kakva je sada situacija tamo
Tamiš je plavio, Foto: Printscreen

ukinuto

JAŠI TOMIĆ SU PRETILE HORORIČNE POPLAVE PRE NEKOLIKO DANA: Poznato je kakva je sada situacija tamo

Iz „Voda vojvodine“ podsećaju da je odbrana od poplava na Tamišu uvedena 19. juna, da je vodostaj kod Jaše Tomića 22. juna dostigao 740 centimetara, te da je nekoliko dana na Tamišu na snazi bila vanredna odbrana od poplava.

Objavljeno:

NA reci Tamiš, kod naselja Jaša Tomić, pri vodostaju od 272 centimetra i kod Sečnja, gde je jutros izmereno 372 centimetra, danas je ukinuta redovna odbrana od poplava, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.

Vodostaji na Tamišu imaju tendenciju opadanja, a prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda u narednim danima i na ostalim banatskim vodotocima očekuje nas slična situacija. Redovna odbrana od poplava nije više na snazi ni na ustavama „Tomaševac“ i „Botoš“ .

Iz „Voda vojvodine“ podsećaju da je odbrana od poplava na Tamišu uvedena 19. juna, da je vodostaj kod Jaše Tomića 22. juna dostigao 740 centimetara, te da je nekoliko dana na Tamišu na snazi bila vanredna odbrana od poplava. U odbrani od poplava u proteklom periodu bili su još neki banatski vodotoci, kao i pojedini vodni objekti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.