POZNATO JE ŠTA SE DESILO SA DEVOJČICOM KOJA JE POBEGLA NA PRIJEMNI! Stigli rezultati, neće vam se svideti!
Tamara Blažić, Foto: Facebook

ŠTETA

POZNATO JE ŠTA SE DESILO SA DEVOJČICOM KOJA JE POBEGLA NA PRIJEMNI! Stigli rezultati, neće vam se svideti!

Njen otac Marijan Blažić kaže da se devojčica plašila da joj neće dozvoliti da ide na prijemni, pa je na svoju ruku sela u autobus i otišla za Beograd

Objavljeno:

Trinaestogodišnja Tamara Blažić iz Niša, koja je u subotu ujutru pobegla od kuće kako bi polagala prijemni ispit za sedmi razred Matematičke gimnazije u Beogradu, nažalost, nije uspela da se upiše u ovu školu za nadarene učenike! Ove godine u sedmi razred upisaće se 40 učenika, a Tamara je, uprkos velikoj želji, ostala "ispod crte".

Njen otac Marijan Blažić kaže da se devojčica plašila da joj neće dozvoliti da ide na prijemni, pa je na svoju ruku sela u autobus i otišla za Beograd.

- Da je pitala, mi bismo to odobrili. Ona je sportista, osvajala je medalje u tekvondou, uči dva jezika, vukovac je i predsednik u školskom parlamentu. Dete je stvarno za primer - ispričao je Blažić.

Devojčicu su u subotu u 6.50 ujutru prvo snimile kamere Glavne autobuske stanice u Nišu kako kupuje kartu za Beograd.

- Oko 17 sati uočena je u restoranu brze hrane kako priča nekoj devojčici da ima autobus za Niš u 17.30, ali je zatim u 17.40 viđena na Slaviji kako se kod druge devojčice raspituje gde je najbliži učenički dom. Oko 21 čas je došla i potvrda direktorke gimnazije u Beogradu da je devojčica taj dan polagala prijemni. Zatim je oko ponoći devojka, koja je sedela preko puta devojčice, javila da dete spava u trolejbusu. Pošto tu nije pronađena, ponovo je došlo do kratkotrajnog vakuuma u potrazi. Ipak, u 3.20 jedna devojka javila je da je videla Tamaru u autobusu Ugrinovci-Trg republike i tada je devojčica i pronađena - kaže izvor blizak istrazi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.