Njen sin se ubio, a njeno pismo je uzdrmalo celu Srbiju: Anđa je imala 3 godine i mogla je biti vaše dete!
Foto: Facebook

ZATVOREN PROZOR JEDNE DEČIJE SOBE

Njen sin se ubio, a njeno pismo je uzdrmalo celu Srbiju: Anđa je imala 3 godine i mogla je biti vaše dete!

Majka dečaka koji se ubio zbog zlostavljanja u školi napisala je potresno pismo povodom monstruoznog zločina kod Zaječara...
Objavljeno:

Dragana Janković, majka dečaka Alekse koji se ubio zbog zlostavljanja u školi, napisala je potresno pismo povodom stravičnog zločina kod Zaječara, u kome je brutalno silovana i ubijena mala Anđelija (3).

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Imala je svega tri godine, tamno kestenjaste oči, lepu kovrdžavu kosu. Anđelija...Stigla nije ni da se poigra onako iskreno ko dete lutkama, krpicama, loptama, ubijena je... Imala je samo tri godine, i prekinuto detinjstvo. Mogla je biti svaka druga devojčica, milo nevino biće nečija kćer, sestra, unuka.

Mogla je biti moja, tvoja.... I kada se suočiš sa ovakvom tragedijom, nasiljem nad bespomoćnim detetom, ne možeš ostati nem. Dotakne te duboko... Na ivici si da pomutiš razumom, a toliko ranjiv već, da ne zacviliš od boli i tuge. Znam sta znači plakati za detetom!

Oživim tugu, razgalim ranu, otvorim srce da plače. Plačem za Aleksom godinama i suzama svojim majčinskim molim da se dozovemo pameti, ne jedan, ni dva, već svi mi kao roditelji.

Ovo nije vest, priča! Ovo je zatvoren prozor jedne sobe, vrata jedne komode sa igračkama. Ovo je upakovano sećanje. Ovo je zatvoren album sa fotografijama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.