KOLIKO JE VELIKA PANIKA U VRANJU SVEDOČI OVAJ LEKAR: Epidemiolog kaže da JUČE NIKO NIJE TESTIRAN, razlog je jeziv!
Doktor Slađan Stanković, Foto: Prtintscreen facebook

POTREBNA IM JE POMOĆ

KOLIKO JE VELIKA PANIKA U VRANJU SVEDOČI OVAJ LEKAR: Epidemiolog kaže da JUČE NIKO NIJE TESTIRAN, razlog je jeziv!


Nakon povećanja broja obolelih od Covid-19 poslednjih desetak dana, kod osmoro medicinskih radnika u Vranju, od kojih je pet lekara, potvrđeno je prisustvo virusa korona

Objavljeno:

Juče u Vranju, nismo testirali nijednog pacijenta ni u Zavodu za javno zdravlje u Vranju, ali ni u kovid ambulanti, jer jednostavno ni laboratorije za analizu testova na koronu u Nišu, Beogradu, Batajnici iz neobjašnjivih razloga ne žele da prime naše rezultate. Ne znam iz kojih razloga, iako imamo poprilično alarmantnu situaciju, rekao je za Danas Slađan Stanković, epidemiolog u Zavodu za javno zdravlje u Vranju.

– Nalazimo se u potpuno konfuznoj situaciji iako imamo pacijenata, među kojima ima i obolelih, ali i uplašenih građana. Očekujem da u ovom slučaju reaguje i ministar zdravlja, kako bi sprečili širenje dezinformacija“, rekao je Stanković.

Nakon povećanja broja obolelih od Covid-19 poslednjih desetak dana, kod osmoro medicinskih radnika u Vranju, od kojih je pet lekara, potvrđeno je prisustvo virusa korona.

- Reč je o medicinarima koji rade u Kovid ambulanti, Infektivnom odeljenju, Hitnoj pomoći, Stomatologiji, Školskom dispanzeru, Dijalizi i Hirurgiji - kazao je za Vom, Stanković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.