DEVOJČICA IZ NIŠA JE POBEGLA OD KUĆE DA BI POLAGALA PRIJEMNI: Sad se oglasio njen tata i objasnio BAŠ SVE
Otac devojčice kaže da se nesvakidašnja situacija dogodila zbog nesporazuma, Foto: Facebook

EVO ŠTA JE PORUČIO

DEVOJČICA IZ NIŠA JE POBEGLA OD KUĆE DA BI POLAGALA PRIJEMNI: Sad se oglasio njen tata i objasnio BAŠ SVE

On je posebno zahvalio operativcima kriminalističke policije iz Niša, čiji je načelnik koordinisao celom aktivnošću pronalaska, policiji u Beogradu, ali i građanima

Objavljeno:

Niška policija u saradnji sa beogradskom pronašla je u Beogradu devojčicu T. B. (13) čiji je nestanak prijavljen u subotu.

Otac devojčice kaže da se nesvakidašnja situacija dogodila zbog nesporazuma.

- Sada nam je najvažnije da je ona dobro i da je kući. Razgovarali smo o toj Matematičkoj gimnaziji i ona je shvatila da mi nećemo da je pustimo da polaže prijemni za tu gimnaziju. Ja sam spavao tog jutra i da mi je rekla, ja bi je odvezao do gimnazije jer trud treba ceniti. Ovako je ishitreno uradila nešto, a ni sama nije svesna do kakvih je posledica moglo da dođe – kaže Marjan Blažić, devojčicin otac.

U javnosti su se javile osobe koje su ovaj devojčicin ambiciozan potez ocenile kao fantastičan i pokrenuli akciju za dodelu stipendije T.B.

- Ne znam, nama nije to prekopotrebno, ali hteo bih da porazgovaram sa svima onima koji žele da je stipendiraju. Zašto da ne? Neka se malo stiša sva ova situacija, pa ćemo da vidimo – komentariše otac Marijan.

On je posebno zahvalio operativcima kriminalističke policije iz Niša, čiji je načelnik koordinisao celom aktivnošću pronalaska, policiji u Beogradu, ali i građanima.

Devojčica, čiji su nestanak u subotu roditelji prijavili policiji, pronađena je u Beogradu, a ključni trag policiji dala je direktorka Matematičke gimnazije Mirjana Katić koja ih je obavestila da je devojčica kod njih polagala prijemni za upis u sedmi razred.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.