U PROKUPLJU NE PLIVAJU SAMO LJUDI, PLIVA GROBLJE! Neko je ušao unutra i snimio šta je voda uradila, HOROR! (VIDEO)
Poplavljeno groblje, Foto: Printscreen Facebook

KATASTROFA

U PROKUPLJU NE PLIVAJU SAMO LJUDI, PLIVA GROBLJE! Neko je ušao unutra i snimio šta je voda uradila, HOROR! (VIDEO)

Da je na teritoriji Prokuplja najviše problema zbog izlivanja Belojinske i Draguške reke i da je poplavljeno desetak kuća, rekao je nakon proglašenja vanredne situacije gradonačelnik Aleksandar Simonović

Objavljeno:

U Prokuplju, gde je zbog poplava proglašena vanredna situacija, voda je prekrila i veći deo gradskog groblja, koje se nalazi blizu korita reke. Zbog izlivanja Toplice juče je tokom dana bio u prekidu put ka prokupačkom selu Draganja, gde je mehanizacija na terenu sanira nastalu štetu.

Da je na teritoriji Prokuplja najviše problema zbog izlivanja Belojinske i Draguške reke i da je poplavljeno desetak kuća, rekao je nakon proglašenja vanredne situacije gradonačelnik Aleksandar Simonović.

Mi smo kontaktirali gradsko groblje u Prokuplju, ali nakon objašnjenja zbog čega zovemo, veza se prekinula. Nakon toga nam se više nisu javili.

Kontaktirali smo i Opštinu Prokuplje, ali nam je rečeno da trenutno nema nikog iz kriznog štaba, a sekretarica nije bila u mogućnosti da nam kaže nešto više o ovom događaju.

U naselju Mala Guba, gde se prethodnih godina uvek izlivala Toplica, sada je stanje stabilno jer je prošle godine urađena kompletna sanacija i popločavanje korita reke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.