NIJE TAČNO DA SU ČARTER LETOVI KA GRČKOJ I TURSKOJ OTKAZANI! Seničić demantovao srpske medije
Aleksandar Seničić, Foto: Beta

OBJASNIO O ČEMU JE REČ

NIJE TAČNO DA SU ČARTER LETOVI KA GRČKOJ I TURSKOJ OTKAZANI! Seničić demantovao srpske medije

Srpski mediji su izvestili da se ulazak srpskih državljana u zemlje EU pomera za 15. jul, te da su turisti zbog otkazivanja aranžmana besni, oglasio se i direktor Jute Aleksandar Seničić

Objavljeno:

Nakon što su pojedini srpski mediji objavili da su prvi čarter letovi koji su trebali da krenu ka Skijatosu, Krfu i Antaliji otkazani, direktor Jute Aleksandar Seničić demantovao je ove navode.

Srpski mediji su izvestili da se ulazak srpskih državljana u zemlje EU pomera za 15. jul, te da su turisti zbog otkazivanja aranžmana besni, oglasio se i direktor Jute Aleksandar Seničić.

Naime, on je za "Telegraf" demantovao ove navode i objavio spisak čartera koji će prema planu i programu prvi poleteti iz Srbije.

- To je dezinformacija. Danas su samo postavljeni čarteri prema trenutnom stanju putnika na ovim destinacijama. Tako 1. jula kreće čarter ka Skijatosu, 4. ka Kritu, a polasci za Tursku su 5, 7. i 9. jula. Čarter za Rodos poleće 8. jula, a za Krf, Kefaloniju i Prevezu 14.7. Takođe će poleteti i čarter let ka Majorki 15.7. i ka Hurgadi 16.7. - rekao je Seničić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.