KRIŠOM ULAZI U HODNIK, A ONDA ČEKA DA SE SVETLO UGASI... U zgradi na Novom Beogradu snimljena mistična žena
Žena krade cveće, Foto: Privatna arhiva

DA LI JE MOGUĆE?

KRIŠOM ULAZI U HODNIK, A ONDA ČEKA DA SE SVETLO UGASI... U zgradi na Novom Beogradu snimljena mistična žena

Ovaj put zubarka je ispred ordinacije posadila, kako kaže, veoma otrovno cveće - difenbahije, poznato po tome što donosi nesreću

Objavljeno:

Sigurnosna kamera ispred jedne stomatološke ordinacije u zgradi na Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, zabeležila je kako izvesna žena krade cveće.

-Reč je o vremešnoj, doteranoj gospođi, koja odaje utisak fino vaspitane žene, pa većina nikada ne bi pomislila da je kradljivica. Još više iznenađuje to što mi je na istom mestu četiri puta ukrala cveće, a u tome je ni korona nije sprečila, kaže za Alo.rs doktorka Maja Bjelica.

U pitanju je zamija, biljka koja prema feng šui filozofiji aktivira polje sreće i novca i upija negativnu energiju. Veoma je popularna i kao sobno cveće jer je pogodno za zatvorene prostorije sa malo svetla i ne traži često zalivanje.

-Bilo mi je zgodno da posadim baš zamije jer je u hodniku malo mračno, a one ne traže svetlost i često zalivanje. Posadila sam ih jer volim da ulepšam kako prostorije u kojima živim i radim, tako i hodnih kroz koji prolazim. To što sam posadila cveće svidelo se i komšijama, isto i kada sam okrečila hodnik, priča Maja Bjelica neskrivajući bes što joj je izvesna žena četiri puta ukrala isto cveće.

foto: Privatna arhiva

-Prvi put su mi zamije ukradene u julu prošle godine, potom na jesen, a poslednji, četvrti put, za vreme vanrednog stanja usred korona virusa. Na snimku izgleda kao da je ta žena bila u kupovinu i na pijaci, jer u jednoj ruci ima kesu, a u drugom je spremno izvadila još jednu i spakovala moju zamiju sa sve zemljom na žilama, objašnjava Maja Bjelica. Ona ističe da je cena jedne zamije 2.000 dinara, što znači da je oštećena za 8.000 dinara.

Ovaj put zubarka je ispred ordinacije posadila, kako kaže, veoma otrovno cveće - difenbahije, poznato po tome što donosi nesreću.

-Pošto ta žene toliko voli cveće, čekam da vidim da li će ukrasti i difenbahije. Zamije više neću saditi, poručuje Bjelica.

Snimak krađe cveća ova beograska zubarka objavila je na Fejsbuku, mnogi njeni prijatelji su komentarisali, šerovali, ali kradljivicu niko nije prepoznao. Ipak, Bjelici je to bio najkomentarisaniji post, što je interesantno, jer je zabavna za praćenje. Gotovo svakodnevno prijateljima poželi dobro jutro, uspešan dan uz fotku šoljicu kafe, ćerki čestita desetke i sportske uspehe nazivajući je maminim zlatom ili suncem, podseća na crvena slova i čestita sve verske praznike. I to nije sve, Maja Bjelica ne zaboravlja ni mrtve rođake i prijatelje, pa redovno osvežava uspomene na njih podsećajući na rođendane upokojenih, ali i datume kada su "otišli na onaj svet". Neretko postuje i misli velikana ili napiše nešto jednostavno poput "Volim te Srbijo"... Uz poruke i fotografije obavezno objavljuje niz emotika, najčešće srce, smajli i naravno - cveće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.