NE MOGU FEJSBUK PRIJATELJI DA ME PREVASPITAVAJU! Doktor Kon zapretio tužbom, ovo je razlog!
Predrag Kon, Foto: TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

OŠTAR

NE MOGU FEJSBUK PRIJATELJI DA ME PREVASPITAVAJU! Doktor Kon zapretio tužbom, ovo je razlog!

Doktor Predrag Kon je istom statusu kazao da će blokirati sve prijatelje i pratioce koji statuse sa njegovog zida na ovoj društvenoj mreži koriste za kako je naveo, obračun i tagovanje sa lošom namerom

Objavljeno:

Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, nas redovno putem svog Fejsbuk profila obaveštava o situaciji u vezi sa koronavirusom! Naime, on je napisao da će tužiti sve one koji kopiraju njegove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka.

Doktor Predrag Kon je istom statusu kazao da će blokirati sve prijatelje i pratioce koji statuse sa njegovog zida na ovoj društvenoj mreži koriste za kako je naveo, obračun i tagovanje sa lošom namerom.

Kako je kazao, njegova namera da edukuje i tačno informiše prijatelje pretvorena je u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga prevaspitavaju i uče kako da se ponaša.

Ovakav status došao je samo dan pošto je objavio status u kojem je istakao da je epidemiološka situacija sa korona virusom u Beogradu preteća, kao i da se kao takva može očekivati u julu i u ostatku Srbije, kada se studenti vrate kućama.

Njegov status su preneli svi mediji, a naišao je na osudu na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.