JOŠ JEDNA TURA SRPSKIH TURISTA 'POLJUBILA VRATA': Grci ponovo vratili naše građane sa granice!
Granični prelaz, Foto: Printscreen/AMSS

AU

JOŠ JEDNA TURA SRPSKIH TURISTA 'POLJUBILA VRATA': Grci ponovo vratili naše građane sa granice!

Pazite se ako ste se uputili ka tamo?

Objavljeno:

Pojedini turisti iz Srbije koji su krenuli put Grčke javljaju da su vraćeni sa bugarskog prelaza ka toj zemlji - Ilinden.

- Najnovija informacija za sve koji planiraju put za Grčku: Vraćeni smo sa granice Ilinden jer su nam rekli da Grci ne puštaju, jer nemaju testove za koronu na tom prelazu i da idemo na granični prelaz Promahonas - objavila je jedna putnica u Fejsbuk grupi "Grčka info".

Njenu informaciju potvrdili su i drugi putnici, kao i druge grčke Fejsbuk grupe.

- Važno! Zatvoren granični prelaz Ilinden - Exochi. Upravo smo dobili informaciju da je granični prelaz Ilinden - Exochi nažalost zatvoren za srpske državljane i da se svi upućuju na prelaz Kulata - Promahonas. Ukoliko nekoga znate da se uputio na taj prelaz javite im da se preusmere na Promahonas - javljaju i u Fejsbuk grupi Nikana, koja takođe prati najnovije infomracije vezane za put u Grčku.

Kako se dalje navodi, ima nekih sat vremena ili više kako je prelaz zatvoren, objavljeno je pre oko 12.30 minuta.

- Javilo se nekoliko porodica koji su naši gosti tako da je informacija sto posto proverena. Čak su u u jednom slučaju tri porodice letovale zajedno, dve su propustili, a treću nisu hteli, pa su ih jedva namolili da puste i njih pošto su zajedno - piše na Fejsbuk grupi "Nikana".

Mnoge je ova vest iznenadila i naljutila, jer ili su se već uputili ka tom prelazu ili tek planiraju, s obzirom na to da je prelaz Ilinden - Exohi dosta rasterećeniji od prelaza Kulata - Promahonas.

Zvanične potvrde o tome da li je ovaj prelaz privremeno zatvoren i do kada će to trajati, za sada nema

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer/Grčka info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.