OPREZ! POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Pripadnici ovih 5 znakova neka se pripreme za ono najgore - svirepu izdaju!
Retrogradni Merkur, Foto: Profimedia

STRAŠNO

OPREZ! POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Pripadnici ovih 5 znakova neka se pripreme za ono najgore - svirepu izdaju!

Nadamo se da su astrolozi promašili...

Objavljeno:

Ovog meseca čeka nas još jedan retrogradni Merkur! Počeo je 18. juna i trajaće sve do 12. jula! Baš kao i svaka retrogradna faza i ova će doneti određena odlaganja, neočekivane prepreke, probleme sa tehnologijom, česte kvarove, pogrešne infromacije, suočavanje sa lažima, ali i raskrikavanje emocija!

Ipak, određeni znakovi osetiće uticaj retrogradnog Merkura više od ostalih, a reč je o sledećim znakovima...

Ovan

Prethodnih meseci sve odluke donosili ste brzo i bez razmišljanja, ali to se nije pokazalo kao dobar potez... Ovo je trenutak u kome je neophodno da usporite, pre svega jer na napaltu stižu stare greške i suočavanje sa posledicama loših odluka. Strpljivo sačekajte da se prialgodite i prihvatite promene, a nakon toga čeka vas period smirenja.

Rak

Spremite se da se osećate napeto i uznemireno. Bićete prepuni emocija koje nije lako ispoljiti. Sazanćete brojne tajne i naučićete nove lekcije u svom životu. Imaćete poriv da na sve gledate negativno, ali potrudite se tu energiju usmerite u drugom pravcu - budite optimističniji!

Devica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Budite spremni na izdaju i to od strane osobe kojoj ste verovali. Ipak, čak i ako se taj odnos završi, imajte na umu da je to za vaše dobro i da ste spašeni većeg problema.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Iako vam je to oduvek polazilo za rukom, sada nećete moći da sakrijete osećanja. I to je dobro - došlo je vreme da sve ispliva na površinu, a samim tim i da se očistite iznutra i konačno osetite oslobođeno!

Jarac

Odbijate da se suočite sa vašim greškama i problemima, a realnost nije onakva kakvu priželjkujete. Lažete i zavaravate sami sebe. Retrogradni Merkur će vas naterati da skinete veo sa očiju i suočite se sa pravim stanjem stvari. Morate da se suočite sa neprijatnostima, ali iz ove bitke na kraju ćete izaći kao pobednik!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.