Nestala devojčica (15) odbila da se vrati kod roditelja, jer je trudna i u vezi s 14 godina starijim čovekom!
Foto: Facebook

Šta da ste joj vi roditelj?

Nestala devojčica (15) odbila da se vrati kod roditelja, jer je trudna i u vezi s 14 godina starijim čovekom!

Potvrđena je sumnja roditelja da je Ivana otišla s razvedenim čovekom (29), ocem dvoje dece, s kojim je već duže u vezi
Objavljeno: 09:39h

Policija je pronašla Ivanu Vemić ( 6. jula, puni 16 godina) iz Sivca, koja je iz roditeljske kuće nestala u noći između 2. i 3. jula. Potvrđena je sumnja roditelja da je Ivana otišla sa razvedenim čovekom (29), ocem dvoje dece, s kojim je već duže u vezi.

Da li ste je videli? Nestala Ivana (15), cela Srbija traga za njom! (FOTO)

Njih dvoje su locirani u Novom Sadu, odakle su 4. jula pozvani da dođu u Policijsku stanicu u Kuli. Ivana, međutim, nije vraćena u roditeljsku kuću, nego je sa odobrenjem policije ostala sa svojim partnerom, kojem je zabranjeno da je vodi u svoj dom, kako se to ne bi smatralo brakom sa maloletnom osobom!

Otac Dragan i majka Snežana su zapanjeni ishodom, ističući da se Ivana za njih i dalje vodi kao nestala, jer ne znaju gde se udaljila po izlasku iz policijske stanice.

- Policijski inspektor je, kad sam prijavio nestanak, rekao da će, ako moja ćerka bude pronađena, biti zadržana u najbližoj policijskoj stanici do dolaska roditelja i radnika Centra za socijalni rad (CSR). Umesto toga, Ivani i čoveku sa kojim je pobegla, dozvoljeno ja da dođu u kulsku policiju kad im bude odgovaralo. Stigli su sa njegovom optužbom da sam ja Ivanu tukao, što je ona u mom prisustvu pred inspektorom negirala - ispričao je otac.

Dragan je u Policijskom odeljenju u Sivcu izjavio da porodica i dalje strahuje za Ivaninu bezbednost, navodeći da je čovek, sa kojim je puštena da ostane, "već počinio nasilje u porodici, jer je ubo nožem svoju bivšu suprugu".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.