PANČEVO RASPISALO KONKURS ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE: Do posla iz snova uz pomoć Grada (VIDEO)
Do posla iz snova uz pomoć Grada, Foto: Pančevu treba

SJAJNO!

PANČEVO RASPISALO KONKURS ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE: Do posla iz snova uz pomoć Grada (VIDEO)

I ovaj konkurs je raspisan 15. juna

Objavljeno:

Grad Pančevo nastavlja da realizuje mere iz Akcionog plana za zapošljavanje kojim iz budžeta sufinansira samozapošljavanje građana odnosno pokretanje sopstvenog biznisa.

Konkurs je raspisan 15. juna i objavljen na sajtu Grada Pančeva. U okviru mere samozapošljavanja preduzetnici mogu da dobiju do 500 hiljada dinara za pokretanje sopstvenog posla.

1 / 5 Foto: Pančevu treba

Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva naglašava da je Grad uprkos neočekivanim finansijskim izdacima prouzrokovanim pandemijom zbog virusa kovid 19 nastavio realizaciju mera koje su se u prethodnom periodu pokazale kao efikasne, pre svega, u cilju unapređenja privrednog ambijenta.

1 / 9 Foto: Pančevu treba

- To je predviđeno Lokalnim akcionim planom zapošljavanja i jedna od najefikasnijih je mera samozapošljavanja. Pančevo je i ove godine obezbedilo sredstva za njenu realizaciju. Ona podrazumeva davanje budućim preduzetnicima do 500.000 dinara i obezbeđivanje besplatne pravno-savetodavne pomoći - kaže gradonačelnik Saša Pavlov.

Lokalnim akcionom plana zapošljavanja Grada Pančeva predviđeno je 11 mera za povećanje zaposlenosti, a jedna od najefikasnijih je mera samozapošljavanja.

Ovim dokumentom Grad Pančevo omogućava srednjim školama da unaprede svoju konkurentnost među srednjim školama, putem poboljšanja uslova za izvođenje praktične nastave. I ovaj konkurs je raspisan 15. juna, kao i konkursi za "Studentsku letnju praksu" i pružanje pravno-savetodavne pomoći preduzetnicima koji su tek započeli svoje poslovanje uz finansijsku pomoć Grada Pančeva.

(Espreso.co.rs/@pancevutreba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.