KOD PALME NEMA KORONE? Počela sezona kupanja u Akvaparku u Jagodini
Počela sezona kupanja u Akvaparku u Jagodini, Foto: Printscreen/Youtube

OTVORENA SEZONA

KOD PALME NEMA KORONE? Počela sezona kupanja u Akvaparku u Jagodini

Kupačima je na raspolaganju sedam bazena, spoprtski tereni i oko 800 metara tobogana

Objavljeno:

U Akvaparku u Jagodini, najstarijem i najpoznatijem u Srbiji, danas je počela sezona kupanja.

Ulaz je prvi dan po tradiciji besplatan, a na bazenima je oko 200 najhrabrijih, koji se sunčaju, plivaju i slikaju pod budnim okom spasilaca. Njima je na raspolaganju sedam bazena, spoprtski tereni i oko 800 metara tobogana.

"Zadovoljni smo, tek je početak, još je sve pod utiskom epidemije korona virusa, ali očekujemo idućih dana mnogo više turista, pa i rekorde, s obzirom da se zbog kovida-19 preporučije letovanje u Srbiji a i najbolji smo", rekao je za Tanjug sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akvapark, Zoran Gligorijević.

On je podsetio da je ovo 14. sezona rada Akvaparka a cene krata, kako je rekao, nisu se menjale od početka, i sada je ulaz 300 dinara za decu do 12 godina a za odrasle 500 dinara.

Građani Jagodine mogu kupiti mesečne karte čija je cena 1.000 dinara za decu do 12 godina i 2.000 dinara za odrasle.

U okviru priprema za letnju sezonu, grad Jagodina i JASA su na bazenima Akvaparka montirali pozornicu, na kojoj će se održavati koncerti zabavne, rok, narodne i klasične muzike.

Biće to još jedan sadržaj u nizu, koje je JASA u Akvaparku planirala ovog leta, dodao je Gligorijević.

Akvapark u Jagodini ima sedam bazena, od kojih je jedan olimpijskih razmera. i oko 800 metara tobogana, među kojima je i jedan akstremni za adrenalinsko spuštanje u bazene. Jedan bazen ima i masažere.

Na bazenima gostima su na usluzi restorani sa oko 1.500 stolica, restorani brze hrane, kafe poslasticarnice, majstori za pice i palačinke... 1.300 ležaljki sa suncobranima, parkiralište za 1.000 automobila koje je besplatno. U toku sezona na bazenima će raditi oko 120 sezonskih radnika, među kojima je 30 spasilaca sa licencom, dežuraće ekipe Službe hitne pomoći, radiće Sskola plivanja...

Bezbednost i higijena su na prvom mestu, istakao je Gligorijević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.