SJAJNA VEST ZA MLADE DOKTORE: Vlada Srbije donela je odluku koja će obradovati njih 350
Vlada Srbije / Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

EVO O KOJIM ODLUKAMA JE REČ

SJAJNA VEST ZA MLADE DOKTORE: Vlada Srbije donela je odluku koja će obradovati njih 350

Vlada je danas usvojila i Godišnji program monitoringa statusa voda čime se obezbedjuje ispitivanje i praćenje kvaliteta i kvantiteta voda na teritoriji Srbije

Objavljeno:

Vlada Srbije je danas dala saglasnost Ministarstvu zdravlja da u zdravstvenim ustanovama zaposli 200 najuspešnijih diplomaca srednjih medicinskih škola i 105 najboljih diplomaca medicinskih fakulteta.

"Angažovanjem najboljih zdravstvenih radnika sa srednjom stručnom spremom, odnosno najuspešnijih učenika srednjih medicinskih škola svih profila, biće poboljšan nivo zdravstvene zaštite, kao i starosna struktura zaposlenih", obrazložila je Vlada.

Vlada je danas usvojila i Godišnji program monitoringa statusa voda čime se obezbedjuje ispitivanje i praćenje kvaliteta i kvantiteta voda na teritoriji Srbije.

Pored toga Vlada je odlučila da se stočarska proizvodnja pomogne sa 150 miliona dinara kroz Program mera za sprovodjenje odgajivačkog programa.

Usvojeno je i Rešenje o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, koja će biti usmerena u humanitarne ili neke druge javne svrhe.

Vlada je na sednici proglasila zaštitu Strogog rezervata prirode "Kalinić", u Levaču.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.