OVO VREME NEMA NAMERU DA SE SMIRI: Haos nam tek dolazi!
Haos nam tek dolazi!, Foto: Beta / Miloš Miškov

VREMENSKA PROGNOZA

OVO VREME NEMA NAMERU DA SE SMIRI: Haos nam tek dolazi!

Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 24 stepena

Objavljeno:

U Srbiji će sutra pre podne vreme biti uglavnom suvo, a popodne se očekuju kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro će po kotlinama i duž rečnih tokova mestimično biti ;maglovito.

Duvaće uglavnom slab, zapadni i jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 12 do 16, a najviša dnevna od 23 do 26 stepeni. U Beogradu će vreme biti promenljivo oblačno, pre podne suvo s dužim periodima sunčanog vremena, a od popodneva se očekuju kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 24 stepena.

U petak i početkom naredne sedmice vreme će i dalje biti promenljivo i nestabilno, s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom popodne i uveče. Potom će, sredinom iduće nedelje, vreme biti pretežno sunčano, s manje popodnevnih pljuskova s grmljavinom, kojih če biti uglavnom u planinskim predelima. U većini mesta maksimalna temperatura biće od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 11. jun: Meteorološka situacija će doprineti smanjenju tegoba većine hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Neraspoloženje i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.