SEĆATE SE KAKVI SU PLJUSKOVI BILI JUČE I PREKJUČE? Danas se prema nešto još gore!
Pljusak, Foto: Beta/Dragan Gojić

ne izlazite ako ne morate

SEĆATE SE KAKVI SU PLJUSKOVI BILI JUČE I PREKJUČE? Danas se prema nešto još gore!

RHMZ je jutros saopštio da se lokalno očekuje grad i velika kolicina padavina (od 20 do 30 mm za kratak vremenski period, ponegde i više), objavljeno je na sajtu

Objavljeno: 16:49h

RHMZ je najavio da se u narednim satima u Srbiji očekuje promenljiva oblačnost, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

RHMZ je jutros saopštio da se lokalno očekuje grad i velika kolicina padavina (od 20 do 30 mm za kratak vremenski period, ponegde i više), objavljeno je na sajtu.

- Gradske službe su u pripravnosti, a ekipe komunalnih preduzeća na terenu, s obzirom da se očekuju nove padavine, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Hidrometeorološke službe ne predviđaju za danas tako obilne padavine, kao što su bile juče. Svakako da pratimo njihove informacije, a komunalne službe su spremne da reaguju blagovremeno, poručio je Radojičić, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Jako nevreme koje je juče zahvatilo prestonicu, donelo je u pojedinim delovima grada i do 70 litara kiše po metru kvadratnom, a najkritičnija situacija je bila na Autokomandi, u Požeškoj i Valjevskoj ulici i u naselju Braće Jerković.

Radojičić je naveo da su ekipe komunalnih službi radile čitavu noć na otklanjanju posledica nevremena, te da su radnici JKP Zelenilo - Beograd do jutra uklanjali porušena stabla i prelomljene grane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.