PRETUČENA MEDICINSKA SESTRA IZ NIŠA KOJA SE BORILA PROTIV KORONE! Zna se i ko je kriv za to
Pretučena medicinska sestra, Foto: Tviter printsreen.png

ovo je strašno

PRETUČENA MEDICINSKA SESTRA IZ NIŠA KOJA SE BORILA PROTIV KORONE! Zna se i ko je kriv za to

Kako medicinska sestra u snimku navodi za njene povrede kako fizičke tako i psihičke kriv je njen nadređeni Bojan Tasić

Objavljeno: 19:23h

Političar Balša Božović je na Tviteru podelio potresni video-snimak medicinske sestre iz niške kovid bolnice, koja je pretučena.

Kako zdavstevena radnica u snimku navodi za njene povrede, kako fizičke tako i psihičke, kriv je njen nadređeni Bojan Tasić.

- Pretučena medicinska sestra iz Covid bolnice u Nišu od strane nadredjenog. To su naše heroine kojima smo aplaudirali u 20h, a sada ih tuku i ponižavaju. Stanimo u odbranu Marije, napisao je Božović uz priloženi video.

Ona se naime tokom svog rada u Covid bolnici inficirala i strahujući za život otišla je izolaciju. Kada se vratila u Covid bolnicu na fizikalnu medicinu i rehalibitaciju doživela je maltertiranja i ucenjivanja jer nije želela da bude deo malverzacija.

Tada je dobila batine.

Tužiće Bojana Tasića koji joj je naneo psihičke traume i povrede i zbog koga strahuje za svoj posao i bezbednost.

Na pitanje da li je dobila podršku kolega, medicinska sestra je odgovorila sledeće:

- Nisam dobila podršku svojih kolega, svi ćute jer strahuju za svoju bezbednost i dnevnice. On se predstavlja jako moćno i odlučivaće o njihovom životu i njihovom poslu.

Kako kaže, dostavila im je sve izveštaje lekara, kao i dokaze.

Još jedan zabrinjavajući podak je usledio kada ju je prisutni upitao šta je učinila policija.

- Policija nije reagovala. Policija štiti nasilnika, rekla je ova zdravstvena radnica.

Iako je reakcija policija izostala, nije i ona Balše Božovića, koji je Tasiću putem videa posalo jasnu poruku.

- Bojane Tasiću, prezumpcija nevinosti važi za sve pa i za tebe. Ali ja verujem ovoj ženi i ovoj medicinskoj radnici. Sasvim sigurno ću stati iza nje i podržati je da se ovo ne bi ponovilo nikome, nikada više. I zaštitiću zajedno sa Marijom dostojanstvo svih onih kojima smo aplaudirali u 20h svako veče a koje danas tučete i koje na svaki mogući način i pokušavate da obrukate pred celom Srbijom. Radi se o našim herojima i heroinama o ljudima koji su u prvim borbenim redovima stali kada je kovid napao sve naše građane i koji nisu strahovali za svoj život.

Ponavljam prezumpcija nevinosti postoji ali uz dokaze u koje sam imao prilike da se uverim gospodine Tasiću, ovo neće biti dobro za vas. I ovaj slučaj ćemo isterati do kraja.

Bićemo uz Mariju i pozivam sve vas da budemo uz naše heroje kojima smo aplaudirali, a koji danas dobijaju batine od svojih nadređnih jer nisu poslušni, Još jedan nekompetan kadar je došao u situaciju da maltertira one koji su o brinuli o nama u kovid bolnici u Nišu.

Izborićemo se za pravdu, završio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.