SENKA SE POJAVILA NA TELEVIZIJI SAMO NA PAR SEKUNDI: Mesec dana kasnije, posetili su je STRANCI i dali joj NAGRADU!
Vrlo brzo predstavnici kompanije „Šrak” stupili su u kontakt sa Senkom, Foto: RINA

NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME

SENKA SE POJAVILA NA TELEVIZIJI SAMO NA PAR SEKUNDI: Mesec dana kasnije, posetili su je STRANCI i dali joj NAGRADU!

Vrlo brzo predstavnici kompanije „Šrak” stupili su u kontakt sa Senkom

Objavljeno:

Da je nekad zaista jako važno biti na pravom mestu i u pravo vreme, dokaz je i radnica JKP „Komunalac“ iz Čačka, Senka Petrović, koja se samo na nekoliko sekundi pojavila na nacionalnoj televiziji, ali to je bilo dovoljno da natpis na njenom kačketu zapazi menadžment jedne kompanije, da krene u potragu za njom i uruči joj vrednu nagradu.

„Mnogo mi se dopada ova prvomajska budilica, volela bih da me svako jutro dočeka ovakva muzika kad dođem na posao“, odgovorila je tada Senka na pitanje koje joj je postavljeno za praznik rada, dok su se gradskim ulicama prolamali tradicionalni zvuci.

foto: RINA

Vrlo brzo predstavnici kompanije „Šrak” stupili su u kontakt sa Senkom koja je zaposlena u JKP „Komunalac” i dogovorili da se upravo danas sretnu na robnoj pijaci, nakon završetka njenog radnog vremena kako bi joj uručili mali znak pažnje.

foto: RINA

“Zastupnik bečke firme ’Šrak’ u Srbiji, inače moj poslovni partner, pozvao me je odmah sutradan i insistirao da po svaku cenu pronađem Senku i novinara koji je uradio prilog. Potraga za njima je bila filmska, ali smo na kraju zahvaljujući drugim novinarima koji su se raspitali kod kolega uspeli da nađemo obe”, kazao je vlasnik firme „Elsat” Dragan Stefanović.

foto: RINA

Regionalna menadžerka za zapadnu i centralnu Srbiju kompanije „Šrak” Vesna Vujadinović srela se danas sa Senkom, koja je i ovoga puta bila pomalo zbunjena i iznenađena tolikom pažnjom.

“Mnogo sam se iznenadila kada su me pozvali da se sretnemo, ali u svakom slučaju hvala im”, kazala je Senka i dodala da kačket nosi i dalje sa velikim zadovoljstvom.

Kačket je zapravo dobio moj suprug, ali je meni bolje stajao i ja ga uvek nosim kad idem na posao. Ali iskreno niti sam znala šta na njemu piše ni koga predstavlja”, kroz osmeh priča Senka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.