KLINAC (12) JE PSU KAJI ZAKUCAO EKSER U GLAVU: Sad se traži kazna za njega, SVOJ GLAS JE VEĆ DALO NA HILJADE LJUDI
Pas Kaja, Foto: Novosti.rs

TRAŽI SE PRAVDA ZA UBIJENOG PSA

KLINAC (12) JE PSU KAJI ZAKUCAO EKSER U GLAVU: Sad se traži kazna za njega, SVOJ GLAS JE VEĆ DALO NA HILJADE LJUDI

Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu

Objavljeno:

Kaja, kuja kojoj je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu nažalost je preminula. I pored velike borbe veterinara za njen život, ona nažalost nije uspela.

Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS objavilo je na fejsbuk profilu potresan video snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu, za koji se nažalost ispostavilo da je Kajin poslednji.

"Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji", stoji u objavi na društvenim mrežama ovog udruženja.

Podsetimo, Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu. Volonteri SPANS-a su odmah odreagovali i tako su pronašli Kaju.

Ispostavilo se da je Kaja otišla do prodavnice s vlasnicom i u međuvremenu nastavila šetnju po kvartu, što joj nije prvi put, i uvek vraćala kući. Izgleda da ju je upravo tokom te šetnje uhvatio pomenuti dvanaestogodišnjak i naneo joj monstruozne povrede.

Ljubitelji životinja sada su, povodom Kajine smrti, napravili peticiju.

Naime, na sajtu "peticije.online" sada je dostupna peticija "Pravda za Kaju", koju je do sada potpisalo već 4.500 ljudi.

- Molim vas, u znak sećanja na Kaju da se svi da se pokrenemo i damo svoj potpis, pokrenimo peticiju , da se kazni to derište (makar novčano) !!!!!! Ne dozvolimo da sve ovo prođe nekažnjeno !!!! Danas je Kaja, sutra može biti bilo koji ljubimac ! Molim vas , udružimo se sada svi, PRAVDA za KAJU !!!!!! Ta novčana kazna, neka ide u svrhe za zaštitu životinja i njihove potrebe !!!! Hoćemo pravdu za Kaju!!!!!!!!!! Nemojmo stati ovde! Sutra može biti nečiji drugi pas! - piše u apelu na sajtu.

Peticiju možete pogledati na linku OVDE.

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.