OVO ĆE DA EKSPLODIRA! Upravo je objavljen JEZIV snimak nasilja sa demonstracija u SAD! (VIDEO)
Napravili haos na ulici, Foto: Printskrin

NEREDI U ČIKAGU

OVO ĆE DA EKSPLODIRA! Upravo je objavljen JEZIV snimak nasilja sa demonstracija u SAD! (VIDEO)

Široko podeljeni video snimak, snimljen usred teških demonstracija zbog smrti Džordža Flojda, prikazuje publiku gde je neko udario dvojicu policajaca dok su očigledno pokušavali da privedu demonstranta

Objavljeno:

Ljutiti demonstranti su tokom masovnog skupa protiv policije i brutalnosti u Čikagu potukli se sa par policajaca i srušili ih na zemlju, pri čemu je jedna ženska službenica nasilno vučena nekoliko stopa.

Široko podeljeni video snimak, snimljen usred teških demonstracija zbog smrti Džordža Flojda, prikazuje publiku gde je neko udario dvojicu policajaca dok su očigledno pokušavali da privedu demonstranta.

Odjednom je izbio nered, a policajci su agresivno gurali ljude na zemlju. Muški oficir uspeo je da ustane, štiteći se od nekoliko demonstranata.

Potom je pokušao da spasi svoju partnerku koja je vučena, a potom bačena po pločniku.

Svađa se završila kad su prolaznici pozvali napadače da prestanu, formirajući svojevrsni zaštitni prsten oko oficira.

Hiljade demonstranata u subotu su izašle na ulice Čikaga, penjući se na automobile i autobuse i sukobile se s policijom. Кasnije je nasilje eskaliralo, a neki pobunjenici razbili su prozore policijskih SUV-ova i oštetili zgrade širom grada dok su marširali.

Gradonačelnik Čikaga Lori Lightfoot najavio je u subotu uveče policijski čas za grad, koji će početi u 21:00 po lokalnom vremenu i trajati do 6 sati „do daljnjeg“.

Lokalne kompanije za prevoz obustavile su autobuske i železničke linije na više linija, jer su protesti poremetili saobraćaj po gradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.