Humanost pre svega: Ovako je protekla akcija prikupljanja novca za lečenje Nikole Krsmanovića! (FOTO)
Foto: nikola krsmanović

UMETNICI U KPTM

Humanost pre svega: Ovako je protekla akcija prikupljanja novca za lečenje Nikole Krsmanovića! (FOTO)

U klubu KPTM, u subotu 25.6.2016. održao se događaj humanitarnog karaktera
Objavljeno: 12:37h

U popodnevnim subotnjim časovima, crtači na platnu su svojom kreativnošću i inspiracijom dobrovoljno stvarali dela u okviru humanitarne akcije za pomoć Nikoli Krsmanoviću koji boluje od najtežeg oblika leukemije.

foto: promo

Svoju ljubav prema umetnosti crtači su pretočili na platna od kojih su napravljene slike manjih formata, čijom prodajom će novac biti uplaćen na račun za Nikolino lečenje (Halkbank 155-7110780274412-29).

Sve manje vremena je ostalo do operacije, a nije prikupljena dovoljna suma novca koja bi Nikoli omogućila lečenje i nadu za život!

foto: promo

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje i humanog srca da svojom firmom ili preduzećem učestvuju u humanitarnoj akciji, a u znak zahvalnosti dobiće sliku sa pečatom naše humanitarne organizacije "Life" Markovac, za svoj veliki doprinos!

foto: promo

Slike će se, takođe, prodavati u Knez Mihajlovoj ulici, u Beogradu.

Humanitarna organizacija “Life” Markovac se zahvaljuje svim umetnicima (Severu, Ćulum Marku, Stevi Šolnu, Milanu Bulatoviću-Bukiju, Dimitriju Prodiću i Dejanu-Wuperu) na trudu, vremenu, angažovanju i idejama!

foto: promo

Takođe, zahvaljujemo se klubu KPTM, kompaniji Heineken, kompaniji Eurokolor i firmi Marić, bez kojih ova akcija ne bi bila moguća!

U toku dana prikupljen je novac od strane posetilaca koji su došli da podrže humanitarno-kreativni proces.

foto: promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.