REVOLUCIONARNO REŠENJE PROTIV OPADANJA KOSE I ĆELAVOSTI: Ovaj preparat obnavlja koren dlake i povećava volumen!
Preparat za kosu, Foto: Reuter/Profimedia

PREPORUČUJEMO

REVOLUCIONARNO REŠENJE PROTIV OPADANJA KOSE I ĆELAVOSTI: Ovaj preparat obnavlja koren dlake i povećava volumen!

Korišćenjem specijalnih preparata koji organizmu pružaju dovoljno hranljivih materija za obnovu dlake, možete sprečiti pojavu ćelavosti

Objavljeno:

Preterano opadanje kose, koje pogađa i muškarce i žene, nije retka pojava. Ako niste sigurni da li vam kosa opada više nego ranije, obratite pažnju na ove stvari: da li vam je kosa primetno ređa, rep vam je duplo manji kada ga vežete, na nekim mestima se vidi koža glave…

Kod nekih osoba bukvalno otpadaju pramenovi kose. Dok kod osoba ženskog pola opadanje kose ne mora da vodi u ćelavost, kod muškaraca je drastičniji taj proces i najčešće, nakon opadanja, dolazi do ćelavosti. Svetla tačka ovog problema jeste da se on može preduprediti!

Korišćenjem specijalnih preparata koji organizmu pružaju dovoljno hranljivih materija za obnovu dlake, možete sprečiti pojavu ćelavosti.

Baš takav je revolucionarni Bob’s secret preparat koji sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju i sprečava njihovo listanje.

foto: Promo

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje efikasne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista i treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

foto: Promo

Bob‘s secret preparat naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 4.460 rsd.

*U toku je akcija 2+1 gratis (platite dva, treći dobijate gratis) i 3+2 (platite tri, još dva dobijate gratis).

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.