NEVEROVATNO! Oporavlja se KAJA, kuca kojoj je dečak (12) ZAKUCAO EKSER U MOZAK!
Pas Kaja, Foto: Printskrin Facebook

OPORAVLJA SE

NEVEROVATNO! Oporavlja se KAJA, kuca kojoj je dečak (12) ZAKUCAO EKSER U MOZAK!

Nakon operacije se oporavlja

Objavljeno:

Komšije zgrade u kojoj živi desetogodišnja kujica Kaja, kojoj je dečak (12) zakucao ekser u glavu, bili su šokirani vešću da je neko tako monstruozno mogao da povredi njihovu četvoronožnu komšinicu koja je miljenica tamošnjih mališana.

Inače, Kaja je operisana i sada je dobro. Ipak, nakon operacije nije sve gotovo već će se njeno stanje pratiti, i utvrdiće se naknadno da li će imati neke posledice zbog svega ovoga što joj je učinjeno.

Naime, nakon dojave o napadu na Kaju u slučaj se umešala policija koja je izvršila uviđaj i preko čipa pronašla Kajine vlasnike i obavestila nadležno tužilaštvo.

Podsetimo, Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu. Volonteri SPANS-a su odmah odreagovali i tako su pronašli Kaju. Ispostavilo se da je Kaja otišla do prodavnice s vlasnicom i u međuvremenu nastavila šetnju po kvartu, što joj nije prvi put, i uvek vraćala kući. Izgleda da ju je upravo tokom te šetnje uhvatio pomenuti dvanaestogodišnjak i naneo joj monstruozne povrede.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.