PALE SU SVE MASKE: Bosna i Hercegovina donela odluku o tome KOME JE DOZVOLJEN ULAZAK, ovo je njihov stav o SRBIJI!
Granični prelaz / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

DONELI ODLUKU

PALE SU SVE MASKE: Bosna i Hercegovina donela odluku o tome KOME JE DOZVOLJEN ULAZAK, ovo je njihov stav o SRBIJI!

Spomenuta mera ostaje za strance iz drugih država, ali je procenjeno da je zdravstvena situacija u regionu, odnosno susednim državama takva da njihovi građani mogu da dolaze u našu zemlju uz poštivanje mera koje važe za domaće stanovništvo

Objavljeno:

Donesena je jednoglasna odluka da građani Republike Hrvatske, Republike Srbije i Crne Gore mogu da ulaze u BiH bez korona testova koji nisu stariji od 24 sata.

Spomenuta mera ostaje za strance iz drugih država, ali je procenjeno da je zdravstvena situacija u regionu, odnosno susednim državama takva da njihovi građani mogu da dolaze u našu zemlju uz poštivanje mera koje važe za domaće stanovništvo.

Takođe, obzirom da je ranijom odlukom Vijeća ministara BiH bila na snazi mera o zatvaranju graničnih prelaza na aerodromima u Sarajevu, Tuzli, Banjoj Luci i Mostaru koja je važi do 30. maja ove godine, ista se neće produžavati.

To praktično znači, da će od 31. maja, od 24 sata, biti otvoren međudržavni aviosaobraćaj, ali će svi putnici, u zavisnosti od toga s koje destinacije dolaze poštovati postojeći režim.

To konkretno znači da će strancima koji nisu iz susednih država biti omogućeni poslovni dolasci uz poziv pravnog subjekta i negativni test na koronavirus koji ne sme da bude stariji od 24 sata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.