TETKA JELENE MARJANOVIĆ IZNELA DOSAD NAJOZBILJNIJE OPTUŽBE: Da li ovo menja SVE?
Jelena Marjanović, Foto: Printscreen/youtube

jezivi detalji

TETKA JELENE MARJANOVIĆ IZNELA DOSAD NAJOZBILJNIJE OPTUŽBE: Da li ovo menja SVE?

Kako je rekla, sa Jelenom se čula tri dana pred smrt

Objavljeno: 16:45h

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (33), nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu. Danas je pred sudom, prvi put od ubistva Jelene, svedočila njena tetka Ljubica Marković, rođena sestra njene majke Zorice, sa kojom je ubijena pevačica bila jako bliska.

Ljubica Marković je u sud došla u 10 sati i ispričala je brojne detalje o danu kada je Jelena nestala.

Ona je ispričala da je sestričinu inače viđala periodično, jer Jelena "nije imala mogućnosti da provede više vremena s njom jer su je Marjanovići stalno zvali na telefon da ide da završava obaveze za njih".

- Žalila se da ne može više da izdrži jer mora da brine o svima njima i o bolesnoj majci. Žalila se na sve Marjanoviće osim na Zorana - ispričala je Ljubica na sudu.

Kako je rekla, sa Jelenom se čula tri dana pred smrt.

- Rekla mi je da dođem kako bi se odmorila. Ja sam njoj rekla da dolazim u subotu... To je bio dan kada je Jelena ubijena. Ja sam u 20 sati došla u Borču, zvala sam sestru da vidim gde su, a Zorica mi je rekla da je Jelena nestala na nasipu - ispričala je Ljubica.

Kako je objasnila, otišla je na nasip i ostala je tamo s Marjanovićima i policijom do 3 sata ujutro. U međuvremenu je na nasipu pronađen Jelenin telefon.

- Mi smo se vratili kući kod Zorice na par sati, pa smo se ponovo vratili na nasip. Već oko 8 ujutru sutra ponovo smo otišli tamo. Onda je Zorica zvala Zorana i pitala ga kad će da dođe. Na nasipu je bio i inspektor koji je Zoranu rekao da sedne u kola i da krenu u policijsku stanicu - kaže ona.

Ljubica je ispričala da je tog dana otišla da vidi Janu, Jeleninu i Zoranovu ćerku, i da je to bio prvi put da je ušla u kuću Marjanovića iako je njena sestričina godinama bila deo njihove porodice.

- Jana me je pogledala i rekla mi da je "mama nestala u travi" - ispričala je Ljubica danas.

Kako je objasnila ona je nakon toga otišla kući i na putu ka sestri Zorici pozvala ju je telefonom sestra iz Novog Pazara i rekla joj da je Jelena ubijena...

- Kada su pušteni iz policijske stanice Zorica je počela da kuka. Rekla mi je da se posvađala sa Marjanovićima dok je Zoran bio u pritvoru. U tom periodu su Vladimir i Miloš Marjanović došli do nje da uzmu njenu ličnu kartu kako bi organizovali sve oko grobnog mesta, ali njoj je lična karta istekla i nastala je svađa. Vladimir Marjanović je rekao: "Seljančure jedne, moje dete tamo biju i maltretiraju" - ispričala je šokantne detalje Jelenina tetka.

Kako je istakla, njena sestra, Jelenina majka Zorica je uvek sumnjala u Zoranove roditelje, Veru i Vladu.

- Govorila je pre Jelenine smrti da se Jeca muči, a i Jelena mi se žalila, govorila je: "Tetka, ja ne mogu više" - otkrila je njena tetka.

Prema svedočenju Ljubice Marković, u kući Marjanovića za sve se pitala Vera, kuma porodice Marjanović i Vladimir Marjanović.

- Čak su i papiri Zoričine kuće bili kod njih, odnosno kod Vere. Vera je jednom Zorici posle Jelenine smrti rekla: "Čuvala sam Zorana i Miloša, čuvaću i Janu" - kaže ona.

Markovićeva je rekla da Zorica, Jelenina majka, nikada nije ružno govoroila o Zoranu koji je osumnjičen za svirepo ubistvo.

- Zorica nikada ništa nije rekla za njega. Nije čak ni Jelena. Sve kritike su uvek bile usmerene na Veru i Vladu - rekla je Ljubica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.