DRAGUTIN FILIPOVIĆ JE ZATEKAO STRAŠAN PRIZOR: Krvi i delova tela bilo je po celom toru!
Ovce / Ilustracija, Foto: Pritnscreen

JEZIVO

DRAGUTIN FILIPOVIĆ JE ZATEKAO STRAŠAN PRIZOR: Krvi i delova tela bilo je po celom toru!

Filipovići su imali četrdesetak ovaca i jaganjaca a Dragutinova supruga Ljubica kaže da osim tužnog prizora boli i to što su ostali bez zarade od svoga stada

Objavljeno:

Psi lutalice zaklali su noćas sedam ovaca i jaganjaca u gazdinstvu Dragutina Filipovića iz Dankovića u opštini Kuršumlija. Dragutin kaže da je u toru zatekao strašan prizor.

- Krvi i delova tela je bilo po celom toru. Posle krvavog pira psi su pobegli a ostao je strašan prizor. Teško je i zamisliti a kamoli gledati delove tela malih jagnjića-priča Dragutin.

Dodaje da je obavestio policiju i očekuje da će uskoro doći i napraviti zapisnik kao i da ga upute koje još nadležene državne službe treba da obavesti.

Filipovići su imali četrdesetak ovaca i jaganjaca a Dragutinova supruga Ljubica kaže da osim tužnog prizora boli i to što su ostali bez zarade od svoga stada.

- Od ovolikog stada godišnja zarada je otprilike ovih sedam brava koje su psi zaklali. Zamislite da ih čuvate i pazite godinu dana i na kraju ostanete bez kompletne zarade - pojašnjava Ljubica.

Dragutin kaže da nije osigurao stado ali da očekuje neku nadoknadu od opštine ili države kako bi koliko-toliko ublažio štetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Topličke vesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.