PALMA NAJAVIO: Zdravstveni rednici Jagodine besplatno na more u Paraliju, ovog leta njih 600
Dragan Marković Palma, Foto: Printscreen

SVAKA ČAST

PALMA NAJAVIO: Zdravstveni rednici Jagodine besplatno na more u Paraliju, ovog leta njih 600

Marković je počasni gradjanin grčkog grada Katerini, kome pripada Paralija

Objavljeno:

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da će ovog leta, od 28 avgusta, 600 lekara, medicinskih sestara i tehničara i ostalog osoblja Opšte bolnice i Doma zdravlja u Jagodini ići pet dana besplatno na more u Grčku, u Paraliju, u organizaciji grada Jagodine i o trošku donatora.

"Pošto ima ukupno 1.000 zaposlenih u ove dve ustanove, a ova letnja sezona nešto kasnije počinje, ostalih 400 će ići takodje pet dana besplatno u Paraliju sledeće godine", rekao je danas Marković, navodeći da je to način da se izrazi zahvalnost zdravstvenih radnicima za njihovo zalaganje u borbi protiv korona virusa.

On je naveo da su Opšta bolnica i Dom zdravlja u Jagodini prihvatili pacijente sa nekoliko odelenja iz Ćuprije i Paraćina koja su tamo bila zatvorena zbog korone.

"Ono što meni lično smeta je što se i dalje stvara psihološki problem gradjanima putem nekih medija, gde i dalje kada gledaš, samo očekuješ drugi, pa i treći talas korone. I to me strašno nervira i smeta mi. Moja preporuka gradjanima je gledajte sportske i zabavne programe, a čim vidite tri lekara u studiju promenite kanal", rekao je Marković, prenela je Skupština grada.

Marković je počasni gradjanin grčkog grada Katerini, kome pripada Paralija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.