njeno iskustvo

POČELO JE KAO GRIP, ONDA SU KRENULI OSTALI SIMPTOMI: Ispovest medicinske sestre Nene čiji sin ima KAVASAKI SINDROM

23.05.2020. 20:57h
Ova medicinska sestra je u razgovoru za portal Srbija Danas napomenula i simptome koje je tačno imao njen sin, šta je osećao i šta mu je davano od terapija, kako bi se ...... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

morona

24-05-2020 06:43h
Nije ova kineska labaratorija nimalo naivna,i nije bez razloga bas ovde i ne zove se bez razloga vatreno oko,svasta se kuva u toj kuhinji mozda i kawasaki a sledeci mozda bude yamaha,od gvozdene brace nebi me nista iznenadilo

ZALOSNO

24-05-2020 08:07h
ALI NASI LEKARI SU BILI TOTALNO NESPREMNI. DA NE KAZEM NEZNALICE. SADA SVI KAO PROSIPAJU PAMET, A ISTINA JE DA PRATE TUDJA MISLJENJA I ISKUSTVA. JA SAM TU KORONU PRELEZAO. ALI KRAJEM JANUARA 2019G. I OSTAVLJA POSLEDICE, MOZDA SAMO KOD TEZUH SLUCAJEVA ? SRCE I MOZAK. DA STARIJA SAM POPULACIJA.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.