MAČENCE SA POSEBNIM POTREBAMA TRAŽI DOM: Na ovaj apel NIKO NE MOŽE DA OSTANE RAVNODUŠAN (FOTO)
Mače kome je potreban dom, Foto: printscreen

pomozmo OVOM MAČETU

MAČENCE SA POSEBNIM POTREBAMA TRAŽI DOM: Na ovaj apel NIKO NE MOŽE DA OSTANE RAVNODUŠAN (FOTO)

Na Fejsbuku je objavljen post pomoću koga se za jednu macu sa posebnim potrebama traži dom

Objavljeno:

Empatija prema životinjama kojima je potrebna pomoć vidljiva je na svakom koraku. Ljudi se trude da apeluju jedni na druge i skrenu pažnju na nemoćne i ugrožene ljubimce. Tako se na Fejsbuku našao post pomoću koga se za jednu macu sa posebnim potrebama traži dom.

Ovo polupokretno žensko mače, na ulici je pronašla sedamdesetogodišnja gospođa, koja je onkološki je bolesnik i već brine o nekoliko mačaka sa potrebnim potrebama. Kako nije u situaciji da vodi životinjicu kod veterinara i da joj pruži stopostotnu negu, gospođa se obratila Azilu i zatražila pomoć njenih članova.

Maca je mila, voli da jede, mirna i umiljata, ali je bespomoćna. Zadnje nogice nisu u funkciji ali kontrolisano vrši nuždu. Veterinari kažu da je verovatno tako rođena. Potrebna joj je pomoć, neko ko bi je voleo i gde bi bila zaštićena.

Kako piše na Fejsbuk stranci "Cat Shelter Jessica" članovi ove organizacije ne uspevaju da pronađu volontere za brigu o maci, a koji bi inače bili dobro nagrađeni.

Zbog toga se apeluje na sve one koji su mogućnosti da životinjici pruže dom, DA se jave trenutnoj vlasnici, na email adresu miramilevska@gmail.com ili na broj telefonA 0607019419.

Usvajanje živog bića sa posebnim potrebama je odraz najčistije i najiskrenije filantropije, stoji u obaveštenju.

Ukoliko niste u prilici da usvojite mače najmanje što možete da uradite jeste da ovaj post podelite. Vaše malo, nekome je mnogo.

Podsećanja radi Azil za mačke "Jessica" pruža utočište za bolesne i napuštene mačke i cilj je da za se pronađemo stalne domove pune ljubavi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.