DOŠAO JE NA HIRURGIJU, TU SU SAZNALI DA JE POZITIVAN: U Gornjem Milanovcu novi slučaj infekcije koronom
ilustracija, Foto: EPA/MARKO DJOKOVIC, Ilustracija

još jedan zaraženi

DOŠAO JE NA HIRURGIJU, TU SU SAZNALI DA JE POZITIVAN: U Gornjem Milanovcu novi slučaj infekcije koronom

Posle 12 dana bez zaraze, u Gornjem Milanovcu jedan pacijent je potvrđen kao pozitivan na korona virus

Objavljeno:

Posle 12 dana bez zaraze, u Gornjem Milanovcu jedan pacijent je potvrđen kao pozitivan na korona virus. Biće pozvani članovi njegove porodice i kontakti na testiranje.

NAKON uzastopnih 12 prethodnih dana, otkako na području Gornjeg Milanovca ni jedna osoba nije bila potvrđena kao novozaražena korona virusom, danas je saopšteno da je, prema pristiglim rezultatima za testirane, još jedno lice pozitivno na tu zarazu.

- To lice je iz drugih medicinskih razloga hospitalizovano na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Milanovcu, gde mu je, pošto je primljen kao hitan pacijent, na osnovu postojećeg algoritma, uzet faringealni bris. Članovi porodice i ostala lica sa liste kontakata biće pozvani u Kovid ambulantu Doma zdravlja radi pregleda i dalje obrade - potvrđuje danas predsednik te opštine Dejan Kovačević.

Ta vest je promenila „sliku“ epidemije u Rudničko-takovskom kraju: ukupno je obolelo 59 lica, od kojih su, nažalost, petoro preminuli. Broj izlečenih osoba je 52. Na lečenju su dva pacijenta, oboje u milanovačkoj Opštoj bolnici. jedno od njih je i to novopotvrđeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.