SAD SE BORI ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA, A U SREĆNIM LJUDIMA JE MUČIO MALOG NECU: Ovako danas izgleda dečak iz TV serije!
Neca iz Srećnih ljudi, Foto: Printscreen

zaboravili smo....

SAD SE BORI ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA, A U SREĆNIM LJUDIMA JE MUČIO MALOG NECU: Ovako danas izgleda dečak iz TV serije!

Pavla Bihalija koji se bori za zaštitu životinja, je Srbija upoznala još kao dečaka koji je glumio u kultnoj seriji!

Objavljeno: 12:38h

Predstavnik udruženja Levijatan Pavle Bihali, koji je pažnju javnosti privukao fotografijom sa svojim članovima u fantomkama s porukom "Ne diraj životinje, naći ćemo te", glumio je u kultnoj seriji "Srećni ljudi" jednog od braće Mitrović, koji su maltretirali malog Necu.

Generacije se verovatno sećaju duela između Nece (Janko Milivojević) i braće Mitrović, starijih mangupa koji su ga neprestano presretali na putu do škole i otimali mu džeparac. Pavle Bihali sa sedam godina glumio je u ovoj seriji.

foto: Printscreen

- To su bila jednodnevna snimanja po više epizoda. Ne sećam se kako je to bilo, baš sam bio mali. Ne mislim da sam u tome bio dobar i nisam se pronašao. To mi je donelo samo nepotrebnu pažnju i prepoznatljivost. Nije mi prijalo i vrlo brzo sam se isključio iz toga - priča Bihali, koji je nakon ove uloge dobijao i druge ponude.

- Nisam bio za to, više sam voleo sport. Zato sam odbio i ponudu za neke reklame i ulogu u filmu "Tango argentino".

foto: Printscreen Youtube

Bihali je inače unuk čuvenog osnivača izdavačke kuće "Nolit" Pavla Bihalija. Za dedu kaže da je neprevaziđena kultna gromada, ali da je, nažalost, zaboravljen. S drugim osnivačem "Nolita", Otom, rođenim bratom Pavla, voleo je kao dete da provodi vreme: "Oto me je naučio da volim da čitam knjige i da na knjigu gledam kao na film."

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.