ČUVENI EPIDEMIOLOG OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE BUKNULO NOVO ŽARIŠTE U SRBIJI: Obavezno pročitajte šta je jako opasno!
Epidemiolog Radovanović, tim povodom konstatuje da su fabrike laka mesta za širenje zaraze, Foto: Printscreen/youtube/tvhappy

koronavirus

ČUVENI EPIDEMIOLOG OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE BUKNULO NOVO ŽARIŠTE U SRBIJI: Obavezno pročitajte šta je jako opasno!

Ono što je važno znati jeste da smo mi identifikovali lokalno žarište

Objavljeno:

Fabrike su postale nova žarišta, preimećuje epidemiolog Zoran Radovanović i ukazuje da je to dokaz da se nismo držali normi i propisa. Komentarišući skok broja zaraženih na jugu Srbije, ovaj iskusni stručnjak ocenjuje da je tome moglo da doprinese i uspostavljanje međugradskog prevoza.

Premijerka Ana Brnabić danas je rekla da je otkriveno novo lokalno žarište koronavirusa u Vranju, a reč je o jednoj fabrici.

Ono što je važno znati jeste da smo mi identifikovali lokalno žarište u Vranju, to je fabrika nameštaja “Dodić” koja je privremeno zatvorena, i onda smo proširenim testiranjem tesitirali ne samo radnike, već i članove njihovih porodica, tako da je od ovih novih 114 slučajeva, samo iz Vranja 53″, kazala je Brnabić.

Epidemiolog Radovanović, tim povodom konstatuje da su fabrike laka mesta za širenje zaraze, ukoliko se ne poštuju propisi, a naročito ako se na radnom mestu ne održava distanca od dva metra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.