OTVORIO JE KABINU I UDARIO ME PESNICOM U GLAVU: Vozač GSP na liniji 27 koji je napadnut u centru grada OTVORIO DUŠU
Bojan Mitrović, Foto: Facebook

STRAŠNO!

OTVORIO JE KABINU I UDARIO ME PESNICOM U GLAVU: Vozač GSP na liniji 27 koji je napadnut u centru grada OTVORIO DUŠU

On je precizirao da je ta osoba privedena

Objavljeno:

“Došlo je do kraće verbalne prepirke, nakon čega je momak kojeg nikad ranije nisam video, otvorio vrata vozačke kabine i tom prilikom me udario pesnicom i vratima u glavu. Primio sam četiri udarca. Posle toga imali smo razgovor s policijom, a o svemu će poslednju reč dati pravosudni organi”, počeo je priču Bojan Mitrović, vozač GSP “Beograd”, koji je napadnut jutros dok je upravljao autobusom na liniji 27.

On je dodao da želi da se ovakve stvari ne ponavljaju i apelovao na sve građane koji se voze gradskim prevozom da shvate da su i vozači obični ljudi.

– Bilo koja greška nije namerna i ovom prilikom zamolio bih putnike da nam to ne uzimaju za zlo i da se potrude da se ne ugrožava naša bezbednost i bezbednost naših porodica – izjavio je Mitrović.

Njega su danas posetili zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević i direktor GSP „Beograd” Radiša Momčilović.

– Od početka ove godine, Bojan je sigurno petnaesti vozač koji je napadnut, a godišnje takvih napada bude i pedeset. Neki ljudi misle da mogu bahato da se ponašaju, da uzimaju zakon u svoje ruke ili misle da nisu odgovorni pred zakonom. Osoba je vozača napala usred vožnje i tako ugrozila bezbednost svih putnika – rekao je Vesić.

On je precizirao da je ta osoba privedena.

– Grad Beograd podneće krivičnu prijavu za ugrožavanje bezbednosti putnika, kao i za naknadu štete za sve što je taj huligan napravio u autobusu – istakao je Vesić, i dodao da će to biti primer svima koji bi se drznuli da urade ili pokušaju isto.

On je ocenio da zaposleni u GSP-u rade veoma odgovoran i težak posao.

– Izražavam podršku svim vozačima GSP-a i privatnim prevoznicima. Zbog težine i odgovornosti posla, oni moraju da budu koncentrisani na vožnju. Svako ometanje, a pogotovo napadanje, ugrožava ljude koji se voze – rekao je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.