OSVANULE PRETNJE KOJE JE KON UPUTIO NESTOROVIĆU! Kažu da nisu bili u sukobu, ovo ih GADNO DEMANTUJE (FOTO)
Predrag Kon i Branimir Nestorović, Foto: Profimedia, Prinstcreen, TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

SUDAR TITANA

OSVANULE PRETNJE KOJE JE KON UPUTIO NESTOROVIĆU! Kažu da nisu bili u sukobu, ovo ih GADNO DEMANTUJE (FOTO)

Svađa je počela na društvenim mrežama, a rasplamsala se u medijima i svako je tvrdoglavo branio mišljenje

Objavljeno:

Ništa neobično nije da se dva stručnjaka sukobe zbog različitog mišljenja.

Tako epidemiolog dr Predrag Kon i čuveni dečji pulmolog profesor Branimir Nestrović ne žele javno da govore o žestokom sukobu koji su imali jer su sada na istom zadatku - da Srbiju što bolje sačuvaju od posledica korona virusa.

Naime, njih dvojica su imali žestoku svađu oko MMR vakcine. Svađa je počela na društvenim mrežama, a rasplamsala se u medijima i svako je tvrdoglavo branio mišljenje.

Tako je na društvenoj mreži Tviter etnomuzikolog i producent Andrej Andrejević objavio prepisku koju je sačuvao, a u kojoj se vidi razmera svađa Kona i Nestorovića.

- Pretnje dr Kona profesoru Nestoroviću od pre nekoliko godina iz moje prepiske sa njim vezano za pandemiju virusa H1N1. Već sam objavljivao delove te prepiske, zbog čega sam hapšen tokom vanrednog stanja od strane SBPOK. Ovde on preti da će Nestorovića prijaviti lekarskom Sudu časti, ne bi li mu oduzeli licencu za rad. Danas u novinama čitam izjave Kona gde kaže kako je laž da su on i Nestorović u lošim odnosima. Procenite o kakvom čoveku je reč! Inače dr Radovanović je onaj koji zagovara teoriju da bombardovanje osiromašenim uranijumom nije štetno.

U prepisci se vidi poruka Predraga Kona u kojoj kaže da je "profesor pokazao ozbiljno neznanje", kao i da će se "njegova borba uskoro završiti", a da bi morao da završi na sudu časti zbog stavova koje propagira.

foto: Printscreen

Takođe, u celu raspravu umešan je i dr Zoran Radovanović.

foto: Printscreen

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.