ČEKAM VAS U KAFIĆU NA DORĆOLU: Oglasio se dr Kon nakon što je uslikan na kafi i poručio jedno! (FOTO)
Podsetimo, mnogi su ga napali kada su videli da uživa u bašti kafića, Foto: Printscreen

ODGOVORIO SVIMA

ČEKAM VAS U KAFIĆU NA DORĆOLU: Oglasio se dr Kon nakon što je uslikan na kafi i poručio jedno! (FOTO)

Podsetimo, mnogi su ga napali kada su videli da uživa u bašti kafića

Objavljeno:

Slika epidemiologa Predraga Kona dok sedi u jednom od beogradskih kafića juče se širila društvenim mrežama, što je naišlo na osudu javnosti, a Kon je odlučio da "paparacima" pošalje obaveštenje.

On je naveo da će svaki dan biti u jednom od kafića na Dorćolu, uz poštovanje svih mera.

-OBAVEŠTENJE ZA PAPARAZZE: Svaki dan ću biti u jednom od kafića na Dorćolu uz poštovanje svih mera. Pripremite aparate tako da se stekne LAŽNI UTISAK nepoštovanja mera. STOP COVID 19! VRAĆAJMO SE U ŽIVOT UZ MERE! OČEKUJMO NOVI TALAS NA JESEN - napisao je epidemiolog na Fejsbuku.

A ova fotografija je bila povod što su se mnogi razljutili i osetili iznevereno:

Podsetimo, mnogi su ga napali kada su videli da uživa u bašti kafića. Korisnica Fejsbuka koja je objavila fotografiju napisala je: "Zašto profesore? Verovali smo vam, bar ja jesam. Zašto ste pogazili sve što ste rekli? Moja deca nisu napolju, nose maske, izbegavaju kafiće i skupove. Kako ćemo vam verovati kad svojim primerom ne potvrđujete ono što zagovarate? Predrag Kon".

Ipak, moramo priznati da srpski epidemiolog poštuje sve mere opreza i prevencije i da je kao i svi mi ostali koji idemo u kafić i on čovek. Zasigurno se sećate kako je na konferencijama u par navrata sa setom govorio o tome kako mu nedostaje da sa svojom suprugom izađe na kafu u neki od lokala koje redovno posećuju.

- Nedostaju mi te subote, kada sam redovno izlazio sa suprugom i sebi smo redovno posvećivali ceo jedan dan. To mi najviše nedostaje - rekao je on.

Ta subota je juče zvanično i došla! Lepo vreme, Beograd, ukidanje vanrednog stanja, ljudi i smirenija situacije povodom korona virusa u Srbiji dozvolili su našem poznatom epidemiologu da se vrati svojim rutinama i "normalnom životu" i da popije kafu u jednom od kafića u Beogradu, a ružni komentari su i ovog puta potpuno nepotrebni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.